Om Thomas Thorup Law

Thomas Thorup Law er det førende dansk-amerikanske advokatfirma. Vi er et internationalt advokatfirma med fokus på at rådgive danske virksomheder og iværksættere om amerikanske juridiske forhold. Vores team af advokater er admitteret i både Danmark og USA og med møderet for både Danmarks Højesteret og U.S. Supreme Court i Washington, D.C.

Vores kontorer er strategisk placeret i vores to hjemlandes hovedstæder, København og Washington, D.C., hvilket betyder, at vi er tilgængelige for vores kunder i både europæisk og amerikansk ”kontortid”.

Vi har årtiers erfaring med rådgivning om dansk-amerikansk jura, herunder blandt andet virksomhedsopsætning i USA, internationale og amerikanske kontrakter, distributions- og agentaftaler, amerikansk ansættelsesret, amerikansk varemærkeregistrering, bistand retssager og voldgiftssager i USA og Danmark og arbejdsvisum/immigration til USA.

Vores ydelser er baseret på vores unikke dansk-amerikanske juridiske kvalifikationer og viden og kulturelle erfaring. Samtidig tilbyder vi meget konkurrencedygtige priser, inklusive faste priser for visse sagstyper.

Thomas Thorup

Thomas Thorup

Advokat (H) (Denmark), Attorney-at-law (California, D.C., U.S. Supreme Court), LL.M.

Beau Allan Russell

Beau Allan Russell

Attorney-at-law, (California, D.C., U.S. Supreme Court)

Alanna Cherise Castle

Alanna Cherise Castle

Legal Assistant

Medlemmer af Advokatsamfundet i Danmark – The State Bar of California – The District of Columbia Bar (USA)

Vi er som medlemmer af Advokatsamfundet i Danmark, og The State Bar of California og The District of Columbia Bar i USA, reguleret af dansk og amerikansk lovgivning og advokatetiske regler.

Vi er i Danmark ansvars- og garantiforsikret i CNA Hardy, og i USA i USI Affinity.

Klager over vores adfærd eller honorarer kan i Danmark indbringes for Advokatnævnet, og i USA for The State Bar of California og The District of Columbia Bar.